Sunday, June 8, 2008

Cum sa-ti petreci un week-end ce se anunta ploios?

Vadul Crisului, 7-8 Iunie 2008

Desi se preconiza ca vom avea ploi in week-end, totusi planuisem sa reeditam tura de acum un an cu plecare pe Nedeia si intoarcere pe Bloju.... cam astea erau planurile, dar vineri seara primesc un telefon de la Adela cum ca tura acesta pe ploaie nu o mai tenteaza. E ora 10 seara, si aveam sentimentul acela ca trebuie sa plec neaparat din timisoara in acest week-end. Gandul imi zboara la Crai, ah daca stiam mai repede puteam sa fiu deja plecata spre Crai. Caut ceva legaturi pentru a doua zi de dimineatza. Singura varianta ce o gasesc e un tren ce ajunge la 15.45 in Brasov. La 16.02 am legatura in Zarnesti. Asta ar insemna ca pe la 19 sunt in Curmatura, deci daca vremea imi permite as putea dormi in Ascutit. Asta ar fi de ajuns pentru mine.... o noapte singura in refugiu… da, poate m-ar calma…

Si totusi sambata dimineatza pornesc intr-o alta directie :))). Da, e bun si YMessenger. La ora 23 gasesc inca online o cunostiinta facuta la scoala de iarna. Intreb de planuri de week-end si sunt invitata la Vadul Crisului. Accept imediat, si dupa un telefon la Adela, iata-ne cu week-end-ul aranjat :)

Sambata am avut parte de o vreme frumoasa. Sunt pentru prima data in aceste locuri si arata cu totul altfel decat meleagurile noastre de acasa.

Alegem ca loc de campare Pestera Caprei. Spatiu suficient, si trasee multe chiar langa pestera.

Baietii trec la treaba..., ...noi plecam la plimbari spre creasta. Ploaia incepe abia dupa masa spre ora 5. Dar noi nu avem nici o problema in hotelul nostru. Aprindem chiar si focul la gura pesterii, nu ca ar fi folosit la ceva, doar asa sa ne bucuram de lumina si jocurile flacarilor de pe pereti.

Duminica din nou vreme frumoasa, cateva manse si apoi o tura prin Pestera Vadul Crisului, pestera e amenajata, dar am profitat de faptul ca am fost lasati singuri inauntru si am mers atata timp cat ne-a permis raul subteran.

Si-apoi din nou drumul spre casa... cu bucuria in suflet a inca unui week-end deosebit de frumos.

Alte poze: http://picasaweb.google.com/damaris4d/VadulCrisului78Iunie2008