Saturday, May 4, 2019

40!!!



Ce faci cand simti ca inca ai 25 de ani, sarbatoresti 40 si ai doar un week-end la dispozitie??? Raspunsul e simplu :) Evadezi!!!  cat mai departe posibil ... si e si mai frumos cand ai cativa prieteni alaturi de tine.

Biletul de avion e luat de ceva vreme dintr-un impuls de moment, fara sa spun nimanui la acea vreme .... nici o problema, fetele sunt oricand dispuse de o evadare :) ... nici nu conteaza ca week-end-ul viitor incepe concediul ... week-end-ul acesta e "acel week-end" ... e 40!!! Deja???

Cateodata nu inteleg cum au trecut atatia... si de cele mai multe ori nu realizez numarul lor. In sufletul meu ma simt inca un copil, cu cea mai grava preocupare de a gasi urmatoarea destinatie de calatorie ... e adevarat ca viata iti pune uneori in cale si altele nu prea placute ... dar cumva incercam sa ferecam acele evenimente ... sa uitam de ele... si sa lasam sa revina in memorie doar amintirile frumoase ... ca acest week-end de exemplu.

Asa deci iata-ma de dimineata 4 Mai 2019 in Timisoara si la ora pranzului taman la riviera Italiei

Cu fetele in La Spezia

Ne luam un abonament de o zi la tren si vedem noi pe parcurs care din cele 5 orasele le vizitam. Clar nu vom apuca sa le vedem pe toate caci nu vrem sa fugim de la un loc la altul. Vrem sa ne bucuram de ziua frumoasa, de mare, de soare, de peisajele ce ne se dezvaluie in fata ochilor.

Prima oprire e Monterosso al Mare, unde lenevim pe plaja uite asa fara nici un scop :) doar privind marea, servim pranzul... si da ceva poze neaparat :)
Monterosso al Mare

Urmatoarea oprire e Vernazza, un orasel colorat, un port frumos si iarasi poze. Ceea ce-mi place e ca in aceasta perioada a anului inca numarul de turisti nu e foarte mare si inca poti sa te plimbi linistit fara sa simpti presiunea lumii in jurul tau. Inca poti sa te bucuri de putin liniste....
Vernazza

Pentru mine cel mai frumos din cele 3 orasele vizitate e Manarola. Orasel cocotat pe o stanca, colorat si vesel, perfect pentru o imagine de carte postala.
Manarola

Decidem sa ramanem in Manarola sa ne bucuram de apusul de soare. Sunt ceva turisti, foarte multi doar interesati de a face poze si apoi sa-si vada mai departe de drum.... facem si noi cateva poze ... dar apoi ramanem pur si simplu sa privim spectacolul naturii....
Apus de soare in Manarola

Duminica se anunta cer noros si ploi, totusi facem o oprire in Portofino si dam de o plimbare sus pe deal...
Portofino


Acesta a fost pe scurt week-end-ul meu de 40. Multumesc fetele ca ati ales sa fiti alaturi de mine 🤗🤗🤗